Hyväntekeväisyys

Juokse hyvistä tavoitteista totta!

Nyt voit tukea haluamaasi hyväntekeväisyyskohdetta osallistumalla juoksuun ja tehdä kaksin verroin hyvää! 

Suomen Urheiluliitto tuo Suomessa täysin uuden hyväntekeväisyysulottuvuuden juoksutapahtumiinsa noin 30 000 osallistujan ulottuville. Juoksijat voivat halutessaan tukea omaa varainkeruukohdetta perustamalla Oma Keräyksen valitsemalleen kohteelle.

Juoksutapahtumien tuotto menee lasten ja nuorten yleisurheilutoiminnan tukemiseen, kuten aina ennenkin.

TOIMI NÄIN:

1. Ilmoittaudu normaalisti mukaan haluamaasi tapahtumaan tapahtuman nettisivuilla 
2. Valitse ilmoittautuessasi kohde, jota haluat tukea Omalla Keräykselläsi ja perusta keräyssivu saamastasi linkistä kohteen keräyssivuilla. Voit myös luoda hyväntekeväisyyskeräyksen myöhemmin.
3. Kerro kavereille, että juokset tapahtumassa ja kutsu ystäväsi mukaan tukemaan kampanjaasi somessa tai sähköpostilla. Näet tukijasi ja heidän viestinsä heti omalla keräyssivullasi 

Online-varainkeruu on läpinäkyvää ja ohjaa tuen suoraan halutulle kohteelle. 

Suomen Urheiluliiton omana keräyskohteena on perinteikäs Kunniakierros, jonka kautta tuetaan suomalaisten yleisurheiluseurojen toimintaa. 

 

Tutustu kumppaniemme juoksutapahtumien keräyssivuihin:

LASTEN JA NUORTEN YLEISURHEILU - KUNNIAKIERROS
Tue keräykselläsi lasten ja nuorten yleisurheilua! Kunniakierros on jo 36 kertaa järjestetty varainkeruumuoto, johon osallistuu vuosittain noin 170-200 SUL:n jäsenseuraa. Seurat järjestävät alueellaan lasten ja nuorten urheilutoimintaa ja liikuntakasvatusta. Nyt sinä voit auttaa tätä työtä! 

Perusta Oma Keräyksesi Kunniakierrokselle tästä!
 

Punainen Risti

SUOMEN PUNAINEN RISTI
Punaisen Ristin katastrofirahastoa tukemalla autat maailmalla luonnonmullistusten ja sotien uhreja. Kotimaassa katastrofirahaston varoin autetaan äkillisen onnettomuuden kohdanneita. Tervetuloa mukaan liikkumaan hyvä asian puolesta!   

Perusta Oma Keräyksesi Punaiselle Ristille tästä

 

JUOKSE YKSINÄISYYTTÄ VASTAAN

Yhä suurempi joukko nuoria kärsii ahdistuksesta, yksinäisyydestä, riittämättömyyden tunteesta. Usein jo viisi keskustelukertaa ammattilaisen kanssa auttaa nostamaan nuoren takaisin jalkeille. HelsinkiMission Nuorten kriisipiste tarjoaa helposti saatavaa, maksutonta apua nuorille. Tue työtämme ja juokse apua nuorille!

Perusta Oma Keräyksesi Helsinkimissiolle tästä

 

 

SUOMEN PAKOLAISAPU - RUN4REFUGEES 

Run4Refugees-kampanja toteutetaan ensimmäistä kertaa Suomessa. Kampanjaa tukemalla autat pakolaisten työllistämisessä ja koulutuksessa Suomen suurinta ja kotimaista pakolaistyön toimijaa, Suomen Pakolaisapua. Liity #TeamPakolaisapuun ja voit saada sekä T-paidan että ilmoittautumisen Helsinki City Running Dayhin ilmaiseksi!

Perusta Oma keräys Suomen Pakolaisavulle tästä

 

JUOKSEMALLA ILOA LAPSILLE
Sairaalaklovnit kiertävät osastoilla ilahduttamassa pieniä potilaita. Vierailu saa lapset hetkeksi unohtamaan sairautensa ja antaa luvan vapauttavalle naurulle ja hulluttelulle keskellä sairaalan arkipäivää. Liity joukkoomme ja ilahduta lapsia!

Perusta oma keräyksesi Sairaalaklovneille tästä

   
Muut kumppanikeräykset  

 

 

Lastenklinikan Kummit 
Pelastakaa Lapset - Save The Children 
Pelastusarmeija - Salvation Army
Greenpeace
Plan International
World Vision 

SOS Lapsikylä - SOS Childrens Villages

Unicef

Suomen Mielenterveysseura - The Finnish Association for Mental Health 

Amnesty International

Lasten ja nuorten säätiö - Nuori 

Suomen lähetysseura ry

Syöpäsäätiö
Sydänliitto