Tapahtumainfo

Sportyfeel HCR 2017 ALUSTAVA TAPAHTUMA-AIKATAULU

Perjantai 12.5.2017

klo 9.00 – 19.00 Helsinki City Run -kisatoimisto ja Juoksun ja Hyvinvoinnin Expo avoinna Töölön Kisahallilla (Paavo Nurmen kuja 1) Siirry Expon Facebook-tapahtumaan

Kisatoimistosta noudetaan kilpailunumero, t-paita ja siellä voi tutustua Juoksun- ja Hyvinvoinnin Expoon, jossa on tarjolla kumppaneiden tuotteita ja palveluita sekä Intersport- juoksukauppa ja lisäksi B-hallissa ohjelmaa ajankohtaisista juoksuasioista.

Lauantai 13.5.2017

klo 9.00          
Kisatoimisto, Juoksun ja Hyvinvoinnin Expo ja juoksukauppa aukeavat Töölön Kisahallilla

Kisatoimistosta noudetaan kilpailunumero sekä t-paita. Samalla voi tutustua Juoksun- ja Hyvinvoinnin Expoon, jossa on tarjolla kumppaneiden tuotteita ja palveluita sekä Intersport-juoksukauppa. Muista myös ohjelmatarjonta!

klo 11.00 Varustesäilytysalue, pukutilat ja arvotavarasäilytys aukeavat Telia 5G-areenan (entinen Sonera Stadium) viereisellä pallokentällä
Telia 5G-areenan (ent. Sonera Stadium) pääkatsomo aukeaa yleisölle

klo 13.00           Juoksunumeroiden jako päättyy ja A-hallin Juoksun ja Hyvinvoinnin Expo-alue sulkeutuu Kisahallilla. Intersport kauppa ja B-hallin Expo ovat vielä avoinna.

klo 14.00           Intersport juoksukauppa sulkeutuu 

klo 14.45           Ensimmäisten lähtöryhmien juoksijat ryhmittyneenä lähtöalueelle Mäntymäenkentällä

klo 15.00 – 16.35 Lähdöt

klo 19.35           Sportyfeel Helsinki City Run tapahtuma-aika päättyy

klo 19.45           Maalialue sulkeutuu Telia 5G-areenalla

klo 20.00          Arvotavarasäilytys sulkeutuu

klo 20.30          Uimastadionin sisäänpääsy sulkeutuu

klo 20.30          Kisainfo sulkeutuu

Suosittelemme käyttämään julkisia kulkuneuvoja tapahtumaan tullessanne.

Oikeus aikataulujen ja tapahtumapaikkojen muutoksiin pidätetään.

Tervetuloa fiilistelemään Sportyfeel Helsinki City Runin messutunnelmaa myös ilman osallistumista juoksuun!

Kaikille avoimessa Juoksun ja Hyvinvoinnin Expossa voi perjantaina ja lauantaina 12.-13.5. maistella uutuuksia, hyödyntää upeita tarjouksia ja kuunnella ohjelmanumeroita. ​Juoksijat noutavat numerot ja paidat samalla messujen kisatoimistosta. Tule fiilistelemään meininkiä Suomen suurimman puolimaratonin juoksumessuille! Liity Expon omaan Facebook-tapahtumaan.

Expo on uudistunut ja laajempi kuin koskaan

Aikaisempiin vuosiin verrattuna Expo on laajentunut A-hallista myös B-hallin puolelle. A-hallissa on numerojaon lisäksi kumppaneiden pisteitä, joilla esitellään tuoteuutuuksia, tehdään demoja ja myydään uutuustuotteita. Intersportin kisakaupassa on aikaisempiin vuosiin verrattuna enemmän merkkejä tarjolla ja siten laajempi tuotevalikoima. B-hallissa sijaitsee vuonna 2017 kisapaitojen jako, tapahtumapromootioita sekä esiintymislava, jossa nähdään ensimmäistä kertaa HCR:n historiassa haastatteluja, paneelikeskusteluja ja esittelyjä.

Ohjelmatarjonta

B-hallin Expon ohjelman juontaa Maija Ilmoniemi. Ohjelmaa on tarjolla
perjantaina klo 15:00-18:00 + Shake Out Run
lauantaina klo 11:00-13:00

KATSO PÄIVITTYVÄ OHJELMA TÄSTÄ

Tervetuloa mukaan!

Messut ja kisatoimisto ovat avoinna Töölön Kisahallin A- ja B-halleissa seuraavasti:
perjantaina 12.5. klo 9:00-19:00 ja
lauantaina 13.5. klo 9-13:00
. A-hallin Intersport-kauppa on auki klo 14 saakka ja lisäksi Expon B-halli on auki klo 16:30 saakka, joten sateen sattuessa juoksijat voivat odotella siellä omaa lähtöryhmäänsä.

Helsinki City Run -tapahtuman majoituskumppani Restel tarjoaa juoksijoille hotelliyön edullisemmin. Majoittua voit niin Helsingissä kuin Vantaalla.

Etuhinnat ovat voimassa 12.-15.5.2017.

Varaa majoitus Helsingistä Cumulus-hotelleista tästä 

Lisää majoitusvaihtoehtoja Helsingistä: 

Holiday Inn Helsinki-Messukeskus    (Katso kävelyreitti hotellilta kisatoimistoon täältä)

 

Huoltopisteet
Reitillä on neljä huoltopistettä.

Reitillä tarjotaan vettä ja Sportyfeel -urheilujuomaa (maku sitruuna, vahvuus 5 %). Lue lisää urheilujuomasta täältä

Lisäksi maalissa runsas huoltotarjonta. Erityisruokavalioita ei valitettavasti voida huomioida.

Lääkintä
Maalissa sekä jokaisella neljällä huoltopisteellä on yhteys ensiapuun sekä keskeyttäneiden kuljetukseen. Lisäksi reitillä kiertää ensiapuhenkilöstöä polkupyörällä/skootterilla, heidän kauttaan saat myös yhteyden lääkintähuoltoon.

Numeron noutaminen ja lähtölupa
Lähtölupa, eli koonti omasta numerosta ja lähtöryhmästä, tulee jokaiselle juoksijalle henkilökohtaiseen sähköpostiin pari päivää ennen tapahtumaa. Lähtölupa nopeuttaa numeron noutamista, mutta ei ole pakollinen. Nimi- ja numerotieto riittävät numeron noutoon. Numeron voi noutaa myös toinen henkilö, kunhan nimi- ja numero ovat noutajalla tiedossa. Numerot noudetaan Kisahallilta sen aukioloaikoina.
Aikaisempina vuosina lähtölupa on tullut kotiin HCR-lehden takakannessa. Näin ei tänä vuonna enää ole, vaan toimitaan yllä mainitulla tavalla.

WC:T
Väliaikaisia WC-rakenteita on tapahtuma-alueella useita. Huomioithan, että suuri osallistujamäärä voi johtaa jonoihin. Reitillä olevien WC-tilojen sijainnit merkataan reittikarttaan.

Varustesäilytys
Omat tavarat voi jättää omalla vastuulla juoksun ajaksi vartioituun varustesäilytykseen.

Säilytykseen voi jättää tavaraa ainoastaan sille varatussa virallisessa vihreässä HCR varustesäilytyspussissa, jonka jokainen saa kisatoimistosta oman juoksunumeron noudon yhteydessä. Omien varusteiden tulee mahtua kokonaan suljettuun pussiin, jonka koko on 54 x 60cm. Juoksijan tulee itse liimata varustepussiin oma juoksunumerotarransa sille varattuun kohtaan ennen varusteiden luovuttamista. Numerotarra löytyy juoksunumeron kanssa samasta kirjekuoresta. Varustesäilytyspussi luovutetaan takaisin ainoastaan kyseistä juoksunumeroa esittävälle.

HUOM! Järjestäjät eivät vastaa varustesäilytykseen jätetyistä arvotavaroista, joille on järjestetty oma maksullinen arvotavarasäilytys (kts. arvotavarasäilytys).

Pysäköinti
Tapahtuma-alueella ei ole erikseen juoksijoille varattua pysäköintitilaa. Tapahtuman ajaksi Paavo Nurmen kenttä ja Mäntymäen kenttä ovat molemmat varattuina tapahtumalle. Jäähallin parkkipaikalla on noin 400 maksullista paikkaa. Suosittelemme käyttämään julkisia kulkuvälineitä ja tulemaan paikalle kävellen tai pyörällä, mikäli mahdollista. Julkisten kulkuneuvojen aikataulut ja reitit löytyvät sivuilta www.hsl.fi. 

 

Sportyfeel Helsinki City Runissa on joukkuekilpailu, jonka parhaat palkitaan tavarapalkinnoin. 

Joukkuekilpailuun voi osallistua, jos samassa seurassa, työpaikka- tai kaveriporukassa on viisi juoksijaa.

Joukkuekilpailuun lasketaan viiden parhaan juoksijan tulos sukupuolesta riippumatta. Joukkuekilpailussa ei ole erikseen miesten tai naisten kilpailua. Palkinnot lähetetään joukkueen yhteyshenkilölle kilpailun jälkeen.

Joukkueen kerääminen kannattaa! Joukkueenjohtajalle (eli joukkuetta keräävälle ja/tai hallinnoivalle henkilölle) on tiettyjä etuja joukkueen koon mukaan, joista voit lukea täältä. Mitä isompi joukkue, sitä enemmän etuja! 

Juoksunumero

Juoksunumero on henkilökohtainen eikä sitä voi turvallisuussyistä luovuttaa toisen henkilön käyttöön. Juoksunumeron takapuolelle on täytettävä lääkintähenkilöstöä varten henkilötiedot sekä ICE puhelinnumero (ICE = In Case of Emergency). Numero tulee kiinnittää näkyvästi etupuolelle siten, että numero on helposti luettavissa. Ilman numeroa juoksevat poistetaan reitiltä, eikä ilman pääse stadionin maalialueelle.

Numerolapusta tulee irroittaa sen reunassa oleva valkoinen henkilötieto-osa ennen juoksua. Juoksun jälkeen, jos olet käyttänyt varustesäilytystä, voit ojentaa pienen irroitettavan juoksunumerosi numerolapun keskiosasta varustesäilytykseen nopeuttamaan oman varustepussisi noutoa.

Numerolappu noudetaan Kisahallista sen aukioloaikoina. Nouto onnistuu, kun kerrot nimesi ja numerosi. Voit noutaa sen myös "lähtöluvalla", joka tulee muutama päivä ennen starttia sähköpostiisi.

Numerolappuun tulee 2017 ensimmäistä kertaa juoksunumeron lisäksi juoksijan etunimi.  ”Hyvä Martti” ja ”Tsemppiä Liisa”, huudot kannustavat juoksijoita läpi reitin, kun matkan varrella oleva yleisö voi paremmin kannustaa juoksijoita. Etunimellä varustettu numerolappu on koettu erinomaisena tapana lisätä juoksun katsojien osallistumista. 

Ajanotto

Helsinki City Runilla ajanotto tehdään juoksunumeroon kiinnitetyllä ajanottosirulla ns. bib tagillä. Siru ja juoksunumero ovat kertakäyttöisiä, joten niitä ei tarvitse palauttaa. Ajanottojärjestelmän tuottaa Ultimate Sport Service.

Juoksijan lähtöaika rekisteröidään sirun avulla, kun hän ylittää lähtöviivalla olevat ajanottoanturit. Näin juoksija saa myös "nettoajan", joka kertoo ajan, jonka juoksija on todellisuudessa käyttänyt juoksuun lähtöviivalta maaliviivalle. Nettoaika on kuitenkin epävirallinen aika. Virallinen "bruttoaika" mitataan lähtölaukauksesta maaliviivan ylitykseen.

Juoksijan tulee juosta kaikissa kontrollikohdissa ajanottolaitteiden kohdalta. Osallistujien on noudatettava järjestäjän antamia ohjeita ajanottojärjestelmän oikeanlaisesta käytöstä. Ohjeita noudattamatta jättäneille ei taata aikaa.

Numerolapusta tulee irroittaa sen reunassa oleva valkoinen henkilötieto-osa ennen juoksua. Juoksun jälkeen, jos olet käyttänyt varustesäilytystä, voit ojentaa pienen irroitettavan juoksunumerosi numerolapun keskiosasta varustesäilytykseen nopeuttamaan oman varustepussisi noutoa.

Järjestäjällä on oikeus määrittää vuosittain tapahtumassa käytettävä ajanottoteknologia ja –menetelmä. 

Sportyfeel Helsinki City Runilla on 10 lähtöryhmää, joista ensimmäinen starttaa klo 15:00 ja siitä seuraavat lähtevät matkaan noin 10 minuutin välein. Lähtöryhmät ryhmitellään Mäntymäenkentälle noin 10-15 minuuttia ennen oman lähtöryhmän starttia, jonka jälkeen alkujumpataan, nostatetaan fiilistä ja siirrytään lähtöviivalle! Onnea matkaan!

OLL:n opiskelijasarjaan ilmoittautuneet hakevat kilpailunumeronsa ja muun materiaalin 12.-13.5. kisatoimistossa sijaitsevasta opiskelijasarjan pisteestä.

Numeroa noudettaessa tulee esittää opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus.

Opiskelijasarjan pisteellä voi myös opiskelijakorttia näyttämällä siirtää osallistumisensa opiskelijasarjaan, jos on aiemmin ilmoittautunut HCR:lle yleiseen sarjaan. Mahdollista ylimääräistä ilmoittautumismaksua ei kuitenkaan palauteta enää tässä vaiheessa.

Huomioithan, että opiskelijoiden erityisosallistumismaksu koskee vain OLL:n jäsenjärjestöjen opiskelijoita. Jos et ole varma oman ylioppilas- tai AMK-opiskelijakuntasi kuulumisesta OLL:n, voit tarkistaa asian osoitteesta http://www.opiskelijaliikunta.fi tai liikuntasihteeriltä.Mahdollisesti puuttuva osa maksusta voidaan periä kisatoimistossa ennen kilpailunumeron antamista.

Lisätietoa ja ohjeet opiskelija-sarjaan ilmoittautumisesta OLL:n sivulta TÄSTÄ.

Mikäli et pääsekään osallistumaan tapahtumaan, sinun ei tarvitse erikseen ilmoittaa siitä organisaatiolle. Sportyfeel Helsinki City Run ei palauta juoksijan osanottomaksua missään tapauksessa.

Osallistumisen siirto seuraavaan vuoteen peruutusturvamaksulla

Sairaus- tai vammatapauksissa juoksija voi siirtää oman osallistumisoikeuden lääkärintodistuksella itselleen seuraavan vuoden tapahtumaan, mikäli on maksanut ilmoittautumisen yhteydessä peruutusturvamaksun. Peruutusturvamaksu on 10 €. Huomioithan, että maksu tulee suorittaa ilmoittautumisen yhteydessä. Sitä ei voi suorittaa jälkikäteen.

Peruutusturvamaksulla juoksija voi siirtää osallistumisensa seuraavan vuoden tapahtumaan, kun hän on juoksupäivään mennessä lähettänyt organisaatiolle kopion lääkärintodistuksesta postitse (postileima viimeistään juoksupäivänä) tai sähköpostin liitteenä. Katso osoitteet YHTEYSTIEDOT-sivulta.

Siirron voi tehdä vain itselle ja vain seuraavan vuoden tapahtumaan.

Osanoton siirtäminen toiselle juoksijalle

Jos sinulla ei ole peruutusturvamaksua maksettuna, voit siirtää osallistumisesi toiselle juoksijalle. Juoksunumero on henkilökohtainen, eikä sitä saa luovuttaa toiselle juoksijalle ilman uudelleenrekisteröintiä. Helsinki City Run osallistumisoikeuden voi siirtää toiselle juoksijalle saman vuoden tapahtumaan 10 € uudelleenrekisteröitymismaksulla. Pääsääntöisesti alennushintaisia osallistumisia ei voi siirtää eteenpäin (esim. jos voitit arpajaisissa osallistumisen). 

Uudelleenrekisteröinti tapahtuu koodilla, jonka osallistumisoikeudestaan luopuva juoksija noutaa omasta henkilökohtaisesta juoksijaprofiilistaan. Hän välittää sen hänen tilalleen rekisteröityvälle juoksijalle, joka maksaa 10 € maksun.

Suomen suurin puolimaraton, Helsinki City Run, kokee useita muodonmuutoksia ensi keväänä. Merkittävin juoksijoille konkreettisesti näkyvin muutos on 13. toukokuuta juostavan tapahtuman reitin uudistuminen useasta kohtaa. Juoksun lähtö vaihtaa niin ikään paikkaa. Useita mäkiä poistuu reitiltä ja luvassa onkin entistä nopeampi ja tasaisempi reitti.
 
Muutokset kootusti:

  • Perinteinen lähtösuora, Vauhtitie, on ensi keväänä tietöiden vuoksi suljettu. Juoksun lähtöalue tulee siirtymään lähemmäs Kisatoimistoa Mäntymäen kentälle, johon rakentuu näyttävä lähtöalue. Matka varustesäilytyksestä lähtöön lyhenee noin 300 m.
  • Noin 9,5 km kohdalla kaarretaan Paciuksenkadulta Seurasaarentielle. Seurasaarentietä juostaan koko upea ja kaunis reitti rantoja myötäillen ohi Seurasaaren ja saavutaan Ramsaynrannan itäpuolen kevyen liikenteen väylää Paciuksenkadun alitukseen. Tästä matka jatkuu edellisvuoden tapaan Pikkuhuopalahden läpi Hakamäentielle.
  • Hakamäentie/Vihdintie ylitetään siltaa pitkin ja jatketaan suoraan läpi Kauppalan-puiston ja Matkamiehentietä ja Nuijamiehentietä kohti pohjoista Haagaa. Noin 300 m Metsäläntien alituksen jälkeen käännytään kohti Keskuspuistoa, jossa reitti pysyttelee Keskuspuiston tasaisimmilla teillä. Kohti maalia käännytään Maunulan uurnalehdon eteläpuolelta ja paluureitti Keskuspuistonväylää on loivapiirteistä nopeasti juostavaa reittiä. Metsäläntien alituksen jälkeen noustaan reitin korkeimmalle kohdalle (22,8 m) eläinten hautausmaan kupeessa, josta lähdetään viimeiselle tasaiselle 4 kilometrille, laskettelemaan kohti Telia 5G-areenan maalia (4 m merenpinnasta).

Helsinki City Run puolimaratonin ilmoittautuminen käy kuumana ja mukana on jo tuhansia juoksijoita. Osallistumishinta nousee portaittain, yleensä kuun vaihteessa. Ilmoittautumisen voi maksaa myös työnantajan tarjoamilla liikuntaeduilla.
 
Tervetuloa mukaan kokemaan kauneinta Helsinkiä parhaassa seurassa!
 
Lue lisää reitin reittikuvauksesta

Matkaan lähdetään 10 eri lähtöryhmässä.

Reitti on opastettu risteyksien osalta ja jatkuu risteyksissä aina suoraan, jollei opastein ole muuta kerrottu. Kilometrit on merkitty reitin varrella. Juoksureittiä valvovat tapahtuman liikenteenohjaajat sekä poliisi.

Kaikki tapahtumaan osallistuvat sitoutuvat ilmoittautuessaan noudattamaan Helsinki City Run –puolimaratonin (HCR) sääntöjä. Juoksun vastuullisena järjestäjänä toimii Suomen Urheiluliitto ry. HCR:lla noudatetaan Kansainvälisen Yleisurheiluliiton (IAAF) kilpailusääntöjä. Tapahtuman tarkemmat säännöt

Ikäraja
Helsinki City Runille ei ole alaikärajaa. Huomioittehan lapsia ilmoittaessa tapahtuman suuruuden sekä eksymisriskin reitillä. Alaikäisten osallistuminen huoltajan vastuulla.

Osanoton peruminen
Helsinki City Run ei palauta juoksijan osanottomaksua missään tapauksessa. Peruutuksesta ei tarvitse erikseen ilmoittaa organisaatiolle.

Kilpailun kesto
Kilpailun kokonaiskesto on 3 tuntia jokaisesta lähdöstä.

Keskeyttäminen
Mikäli joudut keskeyttämään, on kuljetus järjestetty huoltopisteiltä maalin. Kerro huoltopisteillä keskeytyksestäsi, jotta he ottavat yhteyden järjestäjien kuljetusautoon. Myös polkupyörällä liikkuva valvoja saa yhteyden kuljetusautoon.

Kilpailu päättyy 3 tunnin päästä viimeisen lähtöryhmän lähtölaukauksesta. Reitillä on tarkistuspisteitä, joissa juoksijan tulee olla saadakseen jatkaa kilpailussa määräajan puitteissa. Osanottaja katsotaan keskeyttäneeksi, jos hän ei ole saapunut maaliin määräajassa tai hän ei saavu huoltopisteelle. Juoksija, joka jää määräajasta valvonta-auton taakse, jatkaa juoksua omalla vastuulla.

Oikaiseminen
Mikäli juoksijan havaitaan oikaisseen hänet hylätään ja samalla hänen osanottonsa SUL:n tuottamiin juoksutapahtumiin tulevaisuudessa kielletään. Reitin varrella on tarkastuspisteitä.

Osallistujavakuutus
Suomen Urheiluliitto ry on ottanut If Vahinkovakuutus Oy:stä tapaturmavakuutuksen, joka kattaa osanottajille Helsinki City Run (HCR) -juoksutapahtuman aikana sattuvien tapaturmien aiheuttamat hoitokulut (3 000 euroon asti). Vakuutus on voimassa 13.5.2017 Suomen asumisperusteisen sosiaaliturvan (Kela) piiriin kuuluvilla henkilöillä. Vakuutusnumero on SP0001451966. Korvausta voit hakea Internetissä osoitteessa if.fi/internetplus tai soittamalla numeroon 010 514 2243.
 
Huom. Vakuutettu vastaa kuitenkin itse hoitokuluista kunnes korvausasia on käsitelty Ifissä. Tapaturman sattuessa hakeudu välittömästi tapahtuma-alueen tai reittihuollon ensiapupisteeseen. Mikäli sinut ohjataan jatkohoitoon, muista säilyttää kaikki hoitoraportit, sairauskertomukset ja kuitit (myös matkakuluista) myöhempää vahinkokäsittelyä varten. Lisätietoa vakuutuksesta ja -ehdoista saat kyseisen tapahtuman Internet-sivuilta.

Mikäli et kuulu Suomen asumisperusteisen sosiaaliturvan (Kela) piiriin, niin huomioithan, että olet tapahtumassa mukana omalla vastuullasi.

 

Sarjat

Tapahtumassa on seuraavat ikäsarjat: M/N yleinen, N35, N45, N55, M40, M50 ja M60 vuotta.

Juoksija sijoitetaan oikeaan ikäsarjaan automaattisesti syntymäajan mukaan. Sarja määräytyy juoksuvuoden joulukuun 31. päivän iän mukaan. Jos juoksija haluaa juosta yleisessä sarjassa ikäsarjan sijaan, voi sen valita ilmoittautuessa tai myöhemmin kirjautumalla omaan ilmoittautumisprofiiliin.

Palkinnot

Jokainen 3 tunnin määräajassa maaliin tullut saa Helsinki City Run -mitalin. Yleisessä sarjassa palkitaan kolme parasta naista ja miestä. Eri sarjojen voittajat (1/sarja) palkitaan tavarapalkinnoin.

Miesten ja naisten yleisen sarjan parhaat palkitaan stadionilla heti maaliintulon jälkeen pidettävässä seremoniassa. Muiden sarjojen parhaiden palkinnot lähetetään postilla kotiin tapahtuman jälkeen. Joukkuekilpailussa palkitaan paras joukkue kotiin lähetettävin tavarapalkinnoin. 

Helsinki City Runilla on ensimmäistä kertaa tänä vuonna rahapalkinnot naisten ja miesten yleisessä sarjassa. Voittaja kuittaa 1000 €, toinen 750 € ja kolmas juoksija 500 €. Lisäksi luvassa on tuotepalkintoja. 

Juoksun aikana järjestetään tapahtumakuvaus. Juoksijat kuvaa reitin varrella MarathonFoto, joka tarjoaa kuvat katseluun ja myyntiin tapahtuman jälkeen. Myös järjestäjä kuvaa omien kuvaajiensa toimesta juoksijoita. 

Juoksijoilla on mahdollisuus käyttää MarathonFoton kuvauspalvelua vain, jos he ovat antaneet luvan tietojensa luovuttamiseen kuvauspalvelun käyttöön ilmoittautumisen yhteydessä tai juoksijan profiilissa. Ilman tätä lupaa et voi katsella ja ostaa kuviasi juoksun jälkeen, koska numerolapun yhdistäminen oikeaan juoksijaan ei tällöin enää onnistu. Mikäli haluat pystyä katsomaan ja tilaamaan kuviasi juoksun jälkeen, mutta olet kieltänyt tietojesi luovutuksen, voit poistaa kiellon vielä ennen tapahtuman lähtöä sähköpostitse tai kisatoimiston info-pisteellä. Siiry tästä MarathonFoton sivulle katsomaan HCR-kuvia 2017.

Kuvien kohdistaminen juoksijoiden numeroihin kestää n. 2-3 päivää tapahtuman jälkeen. Tapahtumakuviin liittyvissä asioissa juoksijoita palvelee MarathonFoton asiakaspalvelu.

Järjestäjän ottamat kuvat
Tapahtumassa kuvataan myös järjestäjän toimesta. Järjestäjillä on vapaa käyttöoikeus Helsinki City Runin aikana ottamilleen kuville sekä videokuvamateriaalille. Profiilissa annettu valokuvauslupa koskee MarathonFoton kuvapalvelua, hyväksymällä säännöt jokainen juoksija voi tulla kuvatuksi tapahtumassa.

Tulokset julkaistaan tapahtuman internet-sivulla www.helsinkicityrun.fi/tulokset
Juoksun väliajat ja lopulliset tulokset päivittyvät tapahtuman tulossivulle realiajassa tapahtuman aikana.

Yritykset saavat ilmoittautumisen maksutavaksi laskun lisäämällä oman joukkueensa HCR:lle.

Yrityksen yhteyshenkilö lisää ilmoittautumisen etusivulta joukkueen tiedot ilmoittautumisjärjestelmään ja saa itselleen joukkuuen johtajan tunnukset, joilla pääsee hallinnoimaan oman joukkueen ilmoittautumistietoja. Joukkueen johtaja voi lisätä juoksijat omaan joukkueeseen tai juoksijat voivat itse tehdä omat ilmoittautumisensa kirjautumalla joukkueen tunnuksilla joukkueen jäseneksi.

Joukkueen kaikki osallistumismaksut lisätään samalle laskulle. Joukkueen johtaja pääsee tarkastamaan laskun tilanteen ja vastaa sen maksuun toimittamisesta haluamallaan hetkellä. Mikäli laskun maksun jälkeen joukkueeseen tulee uusia juoksijoita, näiden ilmoittautumiset kerääntyvät uudelle laskulle.

Juoksijat voivat täyttää ilmoittautumislomakkeen myös käyttämällä omia Facebook-tunnuksiaan, jolloin ilmoittautuminen yhdistyy omaan Facebook-tiliin. Facebookiin tulee näin ilmoitus siitä, kun ilmoittautuminen Helsinki City Runille on tehty sekä ilmoitus juoksun väliajoista sekä tuloksesta.

Toimi siis näin:

1. Lisää joukkue HCR-ilmoittautumisjärjestelmään

2. Saat sähköpostilla vahvistusviestin, jossa on sekä juoksijoiden, että joukkueen johtajan tunnukset

3. Jaa tunnukset juoksijoille ilmoittautumista varten tai lisää heidät joukkueeseen itse kirjautumalla joukkueen hallintasivulle

4. Tarkastele joukkueen ilmoittautumis- ja laskutietoja hallintasivulla

5. Maksa / toimita maksuun joukkueen ilmoittautumisista syntynyt lasku (tulosta se itse joukkueenjohtajan tunnuksilla kun viimeinen juoksija on lisätty)

 

HUOM!

Tehtyjä ilmoittautumisia ei voi perua.