UltimateLIVE tulokset / sovellus / GPS-seuranta

Sportyfeel Helsinki City Runilla käytetään ilmoittautumis- ja tulospalvelujärjestelmä UltimateLIVE:a, joka on tapahtuman reaaliaikaiseen tulosseurantaan kehitetty ohjelmisto. Sen toimittaa  Ultimate Sport Service.

LIVE-tulokset netissä
Kaikki reaaliaikaiset tulokset löytyvät tapahtuman aikana tästä linkistä. Samasta osoitteesta juoksijat voivat ladata myös online diplomin heti maaliin saapumisen jälkeen. Voit seurata ystäväsi juoksua väliaikojen perusteella täällä. Jos hänellä on päällä LIVE GPS-seuranta, voit nähdä hänen matkansa reitillä.
 
Livetulokset UltimateLIVE -sovelluksella
Tapahtuman aikana kaikki tulokset päivittyvät myös reaaliaikaisena UltimateLIVE-älypuhelinsovellukseen. Sovellus voidaan ladata iPhone-, Android- tai Windows Phone -puhelimiin ja on saatavissa App Storesta, Google Playstä and Windows Storesta – tai suoraan osoitteesta http://app.ultimate.dk 
 
LIVE GPS -seuranta
Juoksija voi ottaa käyttöön LIVE GPS -seurantapalvelun, mikäli haluaa tarjota kannustajille ja ystäville reaaliaikaista tietoa juoksun etenemisestä ja arvioidusta maaliintuloajasta. Juoksijalla pitää olla oma älypuhelin mukana, johon on ladattuna UltimateLIVE -sovellus. Se on saatavilla iPhone- ja Android-puhelimiin.  

Toimi näin:
1. Valitse GPS/satelliitti kuvake puhelimesi oikeasta alakulmasta.
2. Syötä oma henkilökohtainen tracker-id-koodisi, jonka saat sähköpostiisi ennen tapahtumaa (älä jaa koodia kenenkään kanssa!)
3. Valitse Yhdistä Tracker / Connect Tracker.
4. Ota GPS-seuranta käyttöön 10-15 minuuttia ennen strattia.

Suosittelemme, että puhelimen akkua säästääksesi laitat puhelimesi virransäästötilaan heti kun olet ottanut GPS-seurannan käyttöön. UltimateLIVE GPS-seuranta toimii, vaikka käyttäisit samaan aikaan muita GPS-seurantasovelluksia.

UltimateLIVE -seurantapalvelu toimii parhaiten kun puhelimen akussa on virtaa vähintään 12 tunniksi.

Hyvää matkaa!